Kraainem

Mijn ophaalkalender Kraainem

Wanneer wordt het afval aan huis opgehaald in mijn straat

Download de Recycle app

Mijn recyclagepark Kraainem

Vandaag open tot 18.45u

Toegang tot 15 min. voor sluiting

Adres
Kerkhofstraat 48
1970 Wezembeek-Oppem

Recyclageparken open voor dringende bezoeken

02 april 2020

Vanaf 7 april opent Interza de recyclageparken voor dringende bezoeken: Hou rekening met lange wachttijden en deze veiligheidsmaatregelen:

Lees meer

​Dringende maatregelen gft container Interza – maximum één container per woning.

27 maart 2020

Door de sluiting van de recyclageparken is de hoeveelheid gft bij de huis-aan-huisophaling van Interza geëxplodeerd. De ophaalploegen doen hun uiterste best, maar de hoeveelheden moeten dringend weer normaal worden.Interza hoopt om snel toestemming te krijgen om de recyclageparken te heropenen.Om de ophaling overal te garanderen, nemen we enkele tijdelijke maatregelen

Lees meer

​Dringende vraag van Interza & Incovo: hou het gras uit de gft- en tuincontainer.

19 maart 2020

De ophaalploegen van Interza en Incovo doen hun uiterste best om ook in deze moeilijke dagen de dienstverlening verder te zetten. Het is heel belangrijk dat onze ophaalrondes niet overbelast worden.Zeker nu de recyclageparken gesloten zijn en het groeiseizoen op gang komt, is er het risico dat de hoeveelheden gft te groot worden.

Lees meer

​CORONA: UPDATE 1

17 maart 2020

Rechtzetting vorig bericht : de minister besliste dat alle recyclageparken moeten sluiten vanaf deze middag (17/03/2020) . Onze excuses, wij rekenen op uw begrip.

Lees meer

Afvalophaling - Corona

13 maart 2020

De Corona-epidemie en lockdown zal mogelijk ook gevolgen hebben op de dienstverlening rond afval. Tot nader order gaan alle afvalophalingen door en blijven ook de recyclageparken open!Wij vragen inwoners om nog meer dan anders respect te tonen voor het werk van de ophaler. Wij dringen erop aan om niet noodzakelijke bezoeken aan de recyclageparken uit te stellen.

Lees meer

​Interza steeds sterker in de strijd tegen sluikstort.

02 maart 2020

Interza maakt van de strijd tegen zwerkvuil en sluikstort een absolute prioriteit. Voortaan zal Interza ieder jaar een uitgebreid sluikstortrapport presenteren met alle cijfers en gegevens in de strijd tegen sluikstorten. Zo kunnen alle betrokkenen de evoluties mee opvolgen en ook nieuwe ideeën lanceren.

Lees meer
Eerdere nieuwsberichten