Wezembeek-Oppem

Mijn ophaalkalender Wezembeek-Oppem

Wanneer wordt het afval aan huis opgehaald in mijn straat

Download de Recycle app

Mijn recyclagepark Wezembeek-Oppem

Terug open vanaf donderdag 13.00u

Adres
Kerkhofstraat 48
1970 Wezembeek-Oppem

extra controles voor papier en karton

19 oktober 2020

Deze week krijgt elke inwoner een brief in de bus over het correct aanbieden van papier en karton. Afvalstewards zullen ook ter plaatse gaan om waar nodig extra uitleg te geven. Hardnekkige overtreders kunnen een GAS-boete krijgen.

Lees meer

Hamster geen groene zakken

28 september 2020

In april 2021 komen er nieuwe restafvalzakken. Blijf niet zitten met zakken die je niet meer kan gebruiken: KOOP NIET MEER DAN ÉÉN ROL TEGELIJK

Lees meer

Welke lokale kunstenaar siert binnenkort de Interza-wagens?

11 september 2020

Interza zoekt dit najaar lokale kunstenaars om de ophaalwagens te pimpen met hun werk. Samen met Fostplus lanceren we daarom een wedstrijd rond het thema 'Sorteren en recycleren voor een betere wereld'. Wil je lokaal wereldberoemd worden, de wereld verbeteren en één van je kunstwerken dagelijks in de straat zien rondrijden? Hier is je kans!

Lees meer

reservatie op het recyclagepark

12 juni 2020

Vanaf 30 juni is reservatie verplicht voor je bezoek aan het recyclagepark op woensdag, donderdag (Wezembeek-Oppem en Zaventem), vrijdag en zaterdag. www.interza.be/reservatie Op dinsdag ben je welkom zonder reservatie, dan kan er een rij zijn. Een bezoek is nog steeds 15 minuten.

Lees meer

Recyclageparken open voor dringende bezoeken

02 april 2020

Vanaf 7 april opent Interza de recyclageparken voor dringende bezoeken: Hou rekening met lange wachttijden en deze veiligheidsmaatregelen:

Lees meer

​Dringende maatregelen gft container Interza – maximum één container per woning.

27 maart 2020

Door de sluiting van de recyclageparken is de hoeveelheid gft bij de huis-aan-huisophaling van Interza geëxplodeerd. De ophaalploegen doen hun uiterste best, maar de hoeveelheden moeten dringend weer normaal worden.Interza hoopt om snel toestemming te krijgen om de recyclageparken te heropenen.Om de ophaling overal te garanderen, nemen we enkele tijdelijke maatregelen

Lees meer
Eerdere nieuwsberichten