Recyclageparken open voor dringende bezoeken

02 april 2020

Vanaf 7 april opent Interza de recyclageparken voor dringende bezoeken: Hou rekening met lange wachttijden en deze veiligheidsmaatregelen:

Lees meer

​Dringende maatregelen gft container Interza – maximum één container per woning.

27 maart 2020

Door de sluiting van de recyclageparken is de hoeveelheid gft bij de huis-aan-huisophaling van Interza geëxplodeerd. De ophaalploegen doen hun uiterste best, maar de hoeveelheden moeten dringend weer normaal worden.Interza hoopt om snel toestemming te krijgen om de recyclageparken te heropenen.Om de ophaling overal te garanderen, nemen we enkele tijdelijke maatregelen

Lees meer

​Dringende vraag van Interza & Incovo: hou het gras uit de gft- en tuincontainer.

19 maart 2020

De ophaalploegen van Interza en Incovo doen hun uiterste best om ook in deze moeilijke dagen de dienstverlening verder te zetten. Het is heel belangrijk dat onze ophaalrondes niet overbelast worden.Zeker nu de recyclageparken gesloten zijn en het groeiseizoen op gang komt, is er het risico dat de hoeveelheden gft te groot worden.

Lees meer

​CORONA: UPDATE 1

17 maart 2020

Rechtzetting vorig bericht : de minister besliste dat alle recyclageparken moeten sluiten vanaf deze middag (17/03/2020) . Onze excuses, wij rekenen op uw begrip.

Lees meer

Afvalophaling - Corona

13 maart 2020

De Corona-epidemie en lockdown zal mogelijk ook gevolgen hebben op de dienstverlening rond afval. Tot nader order gaan alle afvalophalingen door en blijven ook de recyclageparken open!Wij vragen inwoners om nog meer dan anders respect te tonen voor het werk van de ophaler. Wij dringen erop aan om niet noodzakelijke bezoeken aan de recyclageparken uit te stellen.

Lees meer

​Interza steeds sterker in de strijd tegen sluikstort.

02 maart 2020

Interza maakt van de strijd tegen zwerkvuil en sluikstort een absolute prioriteit. Voortaan zal Interza ieder jaar een uitgebreid sluikstortrapport presenteren met alle cijfers en gegevens in de strijd tegen sluikstorten. Zo kunnen alle betrokkenen de evoluties mee opvolgen en ook nieuwe ideeën lanceren.

Lees meer

Gezocht: Coach tuinen en groen!

18 februari 2020

De provincie Vlaams-Brabant werkt samen met de vijf Vlaams-Brabantse afvalintercommunales aan meer biodiverse, klimaatbestendige en afvalarme tuinen in Vlaams-Brabant. Voor dit samenwerkingsverband zoeken de projectpartners een nieuwe collega

Lees meer

Afvalintercommunale Interza zoekt laders-chauffeurs

14 februari 2020

Je zoekt vast werk bij een betrouwbaar bedrijf? Als lader-chauffeur bij Interza help je de inwoners met hun afval en zorg je er mee voor dat we zoveel mogelijk recycleren. Samen met je ploeg haal je gft, pmd, papier,glas en restafval op.

Lees meer

Zakasbakken te koop bij de lokale handelaar

20 januari 2020

Rokers laten hun peuken soms achteloos achter en ontsieren zo heel wat mooie plekken. In het voorjaar van 2019 voerden intercommunales Incovo en Interza hierrond actie. Vele rokers stelden de vraag of de handige zakasbakken ook ergens in de winkels te verkrijgen zijn. Interza en Incovo spelen hierop in en stellen vanaf dit jaar de zakasbakken beschikbaar voor handelszaken die deze willen verkopen.

Lees meer

Interza werft aan: recyclageparkbeheerder M/V

17 januari 2020

Voor onze recyclageparken in de regio Zaventem zoeken we een vaste Beheerder recyclagepark (m/v) (72 %) De recyclageparkbeheerder staat samen met een collega in voor het volledige beheer van het recyclagepark. Hij/zij ontvangt de klanten, geeft hen informatie, rekent het correcte tarief aan en begeleidt hen in het deponeren van het afval in de juiste containers.

Lees meer

Mijn recyclagepark

Mijn ophaalkalender

De ophalingen starten om 7.00u.
Wanneer wordt het afval aan huis opgehaald in mijn straat?

Download de Recycle app