Indevuilbak krijgt een nieuwe naam: Mooimakers. Mooimakers blijft je motiveren om je actief in te zetten voor een mooie buurt. Want Vlaanderen mooi(er) maken, dat doen we samen. Door je eigen buurt proper te houden, bijvoorbeeld.

Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuwe website én een gloednieuwe actiekaart. Deze vervangt de oude claimkaart.

Wil jij nog steeds je steentje bijdragen aan een mooi Vlaanderen?

Ga dan zeker eens kijken op de nieuwe website en vernieuw er je opruimengagement. Dat doe je door de plek die jij net houdt te registreren op onze spiksplinternieuwe actiekaart. Dat is nodig, want we kunnen de claims van op de claimkaart niet automatisch overzetten.

Daar is wel een goede reden voor: de mogelijkheden om je plek te claimen zijn uitgebreid, Ja kan nu een adres, een route of een zone claimen. Bovendien kan je met het aanmaken van een eenvoudige account deze claim niet enkel makkelijk aanpassen, binnenkort zal het ook mogelijk zijn er foto’s en korte berichten aan toe te voegen.

We willen jullie graag bedanken voor jullie engagement. De eerste 3.000 registraties op onze nieuwe kaart krijgen in april een handig opruimpakket toegestuurd. Hernieuw dus nu snel je opruimengagement!

Interza ondersteunt een grote groep zwerfvuilvrijwilligers of Propere Burgers met zwerfvuilmateriaal. Daarnaast haalt Interza de gevulde zakken op en organiseert jaarlijks een bedankbijeenkomst. Wil je ook graag tot de grote groep van Propere Burgers behoren? Mail dan naar brenda.scheepmans@interza.be.

Mijn recyclagepark

Vandaag open tot 18.45u

Toegang tot 15 min. voor sluiting

Mijn ophaalkalender

De ophalingen starten om 7.00u.
Wanneer wordt het afval aan huis opgehaald in mijn straat?

Download de Recycle app