Zwerfvuilbeleid en propere burgers

Een nette gemeente en propere buurt is een zorg voor iedereen. Interza werkt samen met de gemeenten, verenigingen en vrijwilligers om samen tot een aangename leefomgeving te komen. In enkele gemeenten zorgt Interza voor het leegmaken en beheren van de afvalbakjes. Ook sluikstorten ruimen we zo snel als mogelijk op. Interza ondersteunt daarnaast meer dan 300 vrijwilligers die samen met ons zwerfvuil in hun straat en omgeving opruimen. Deze propere burgers krijgen van Interza alle nodig opruimmateriaal (zakken, grijper, hesje, ...), we zorgen voor een goede verzekering en regelmatig een welgemeende dankuwel!
Volle zwerfvuilzakken worden thuis opgehaald!
Wil je meestappen in ons netwerk van inwoners die er mee zorgen dat storend zwerfvuil regelmatig wordt weggenomen en je leefomgeving aangenaam blijft? Er is geen enkele verplichting - wij zijn blij met elke opgeruimde zak!

Contacteer Alvin Reniers op info@interza.be!

Meld sluikstorten!

Interza wil sluikstorten op openbaar domein zo snel mogelijk weg. Zie je een sluikstort? Vul het sluikstortformulier in, wij komen het opruimen. Hoe sneller het proper is, hoe beter!
Wil je een foto sturen? Stuur rechtstreeks een mailtje naar sluikstort@interza.be!

Alle velden zijn verplicht

Meld een zak opgeruimd zwerfvuil!

Je hebt een zak zwerfvuil opgeruimd. Heel erg bedankt. We komen die zo snel mogelijk ophalen bij jou thuis. Vele opgeruimde papiertjes en blikjes houden onze mooie gemeente net!

Alle velden zijn verplicht

Mijn recyclagepark

Mijn ophaalkalender

De ophalingen starten om 7.00u.
Wanneer wordt het afval aan huis opgehaald in mijn straat?

Download de Recycle app